Ny styreleder!

 

 

På foreningens årsmøte i forrige uke, ble styreleder Lena Oprand Heggelund takket av.

Lena har sittet 8 år i styret som varamedlem, nestleder og styreleder. Før vi ansatte daglig leder var Lena del av den operative daglige ledelsen gjennom arbeidsutvalget (AU).

 

«Det har vært noen utrolig lærerike år, og jeg tar med meg mange vennskap og minner videre.

Når jeg først skulle ha vervet som styreleder, var det ikke den minst krevende perioden å bli valgt inn til. 

Flyttingen fra Gyllenborghallen til Tromsø Turnhall var ikke bare en stor flytteprosess, men også en stor organisasjonsendring med høye økonomiske forpliktelser.

Vel i hamn i den nye hallen, fikk vi nye utfordringer med å takle en pandemi. De to siste årene har vært krevende, og det er lagt ned en betydelig innsats for å redusere konsekvensene av pandemien for våre ansatte og medlemmer.

Det har vært mye jobb og lange kvelder.

I foreningen har vi rundt 1300 medlemmer i løpet av ett år, og alle er like viktige.

Edle medaljer eller de minste barna i strutteskjørt og sabeltann kostyme på oppvisningene, å se idrettsgleden til alle sammen har gjort meg som styreleder veldig stolt av foreningens arbeid.

 

Tusen takk for samarbeidet til alle sammen, jeg ønsker dere lykke til videre.

Beste hilsen fra Lena «

 

Tromsø Turnforening takker for samarbeidet, og det formidable arbeidet Lena har lagt ned i rollen som styreleder. Du har virkelig stått på, og hjulpet organisasjonen frem i stø kurs.  Vi ønsker deg lykke til videre, og håper å kunne se deg i hallen når anledningen byr seg!

På årsmøtet overtok Kent Jæger Holmen stafettpinnen som styreleder i Tromsø Turnforening. Vi gleder oss til å se dine bidrag inn i foreningen.