Vi åpner dørene for en morsom og treningsfylt sommerferie, og ønsker barn i alderen 6-12 (født 2017-2010) år velkommen til sommerturn i vår turnhall i uke 26 og 33.

Sommerturn er et halvdagstilbud fra kl. 11.00-15.00 mandag til fredag i angitte uker.

Saltouken

I år lanserer vi ett nytt konsept innenfor sommerturn for barn i alderen 10-13år (født 2013-2010) – nemlig Saltouken. Dette konseptet har sin base i apparathallen hvor gymnastene skal få bryne seg på trampett, tumbling, trampoline og noen treninger i apparater som bom, skranke og ringer. I tillegg vil barna også få noen dager med litt annen type aktivitet som turn-rebus og hinderløyper.

NB. Gjelder bare for uke 33. De som ønsker å delta på saltokonseptet melder seg på som normalt til sommerturn uke 33. Når denne uken kommer vil de automatisk som er 10-13 år bli delt inn i egen gruppe for å følge trenere som har ansvar for saltokonseptet. 

Sommerturn

Barna som deltar får lekbasert trening i grunnleggende turnelementer. Basistreningen inkluderer balanse og koordinasjon, styrke og kroppsbeherskelse, og passer derfor godt for alle – også utøvere innen andre idretter.

Vi kommer til å legge vekt på gymnastikk, turn, basistrening, lek og moro i disse ukene. Barna vil få glede av og kunne få trene og være i aktivitet, mandag til fredag. Vi vil kunne bruke airtrack, tjukkas, brett, bevegelighetstrening, styrketrening, bevegelse til musikk, rockering aktivitet og lek stasjoner i hallen, samt spill, og tegning i klasserom.

NB. I uke 33 gjelder dette for barn i alderen 6-9 år. 

Les mer og meld på her:

Uke 26

Uke 33

 

Les våre vilkår og betingelser HER

Informasjon til påmeldte på sommerturn finner du her:

 

info sommerturn 2023