Tromsø Turnforening inviterer til årets Vårshow

Årets påskeshow vil finne sted i Tromsø Turnhall den 21.-22.april. Her skal gymnastene/barna vise program som de har trent på og ønske våren velkommen. 

Fredag 21 april for de minste 1-6 års partiene, og lørdag 22 april for de største 7 år og oppover.

Fredag begynner forestillingen kl.1700 og varer til 1900. Gymnastene må være til stede senest kl.1645. Da får de vite hvor de skal sitte under forestillingen. Foreldrene sitter sammen med barna nede i hallen.

Lørdag kjører vi to forestillinger. Den første kl 1200-1400 og den andre kl.1500-1700. I pausen mellom de to forestillingene er gymnastene/barna sammen med trenerne i hallen.

Dette er noe alle partiene/gymnastene er med på, og vi har ingen påmelding til dette arrangementet. (Alle er med så fremst at man ikke er bortreist/syk den helgen)

Her skal gymnastene/barna vise program som de har trent på.

Årets tema er «Vårshow» og våre trenere og gymnaster vil jobbe med programmet frem mot oppvisningen, slik at vi er godt forberedt til forestillingene. Hvert parti vil vise sitt program i ca 3 minutter ute på gulvet. Mer informasjon om antrekk og eventuelle annet vil komme nærmere oppvisningen. 

 

Det vil være Kafe utsalg begge dagene. (Kaffe, kaker, pølser, brus, mm.)

Billettsalget er i gang, så her gjelder det å skaffe seg billett før forestillingen blir utsolgt. Av erfaring vet vi at billettene er populære, så vær tidlig ute om du ønsker å få tak i disse. Merk at det ikke selges billetter i døren. Billetter må fremvises i døren ved ankomst.

Billetter kan kjøpes via: https://tikkio.com/tickets/37356-tromso-turnforening-inviterer-til-varshow  

Dersom dere lurer på noe eller har spørsmål om oppvisningen ta gjerne kontakt med trenerkoordinator Jon-Erik Johansen. E-post trenerkoordinator@tromsoturn.no