Tromsø Turnforening presenterer oppvisningen «Stjernehimmel»

Hei alle sammen.

Årets juleoppvisning er helgen 25-26 november.

Fredag 25 november for de minste 1-6 års partiene, og lørdag 26 november for de største 7 år og oppover.

Fredag begynner forestillingen kl.1700 og varer til 1900. Gymnastene må være til stede senest kl.1645. Da får de vite hvor de skal sitte under forestillingen. Foreldrene sitter sammen med barna nede i hallen.

Lørdag kjører vi to forestillinger. Den første kl 1100-1300 og den andre kl.1400-1600. I pausen mellom de to forestillingene er gymnastene/barna sammen med trenerne i hallen.

Dette er noe alle partiene/gymnastene er med på, og vi har ingen påmelding til dette arrangementet. (Alle er med så fremst at man ikke er bortreist/syk den helgen)

Juleoppvisningen til Tromsø Turnforening er en tradisjonsrik oppvisning som foreningen har hatt i over hundre år. Her skal gymnastene/barna vise program som de har trent på.

Årets tema er «STJERNEHIMMEL» Trenerne vil jobbe med programtrening fremover mot oppvisningen, slik at vi er godt forberedt til forestillingene. Hvert parti vil vise sitt program i ca 3 minutter ute på gulvet. Dere foreldre/foresatte vil få informasjon om antrekk etter hvert.

 

Det vil være Kafe utsalg begge dagene. (Kaffe, kaker, pølser, brus, mm.)

Billettsalget er i gang, så her gjelder det å skaffe seg billett før forestillingen blir utsolgt. 

Billetter kan kjøpes via: https://tikkio.com/tickets/33644-tromso-turnforening-viser-forestillingen-stjernehimmel 

Dersom dere lurer på noe, har spørsmål tar dere kontakt med trenerkoordinator Jon-Erik Johansen. E-post trenerkoordinator@tromsoturn.no